Ta beslut digitalt direkt i Styrelseportalen

Votering externa parter.jpg (1)

Ta beslut digitalt med externa parter på årsstämman med Styrelseportalens funktion Votering.

Votering underlättar beslutsprocessen i organisationer då allt kan göras digitalt direkt i Styrelseportalen från ny motion till underskrift och nu även med externa parter utan att ge åtkomst till Styrelseportalen.

Det är enkelt att skapa en ny motion, det som behövs fyllas i är titel, beskrivning, start och slutdatum. Sedan är det bara att lägga till alternativ, vilka som ska delta och vilka som ska se voteringen.

Till externa parter så skickas det ut en länk via e-post där de navigeras till en landningssida där information om voteringen med samtliga alternativ syns och en möjlighet till att rösta på ett alternativ. Sedan kan styrelsen dela resultatet till samtliga deltagare.

Styrelsen får en bra översikt och digital historik av samtliga voteringar inne på funktionens startsida i Styrelseportalen, där går det att sortera mellan ej påbörjade, pågående och slutförda. Resultat visas i stapel och cirkeldiagram.

När voteringen är genomförd så är det enkelt att exportera ut resultatet i pdf som sedan kan skrivas under direkt i Styrelseportalens E-signering.

Kom igång med Styrelseportalen redan idag med tre enkla steg:

  1. Boka kostnadsfri genomgång 
  2. Signera avtal digitalt
  3. Bjud in styrelsen till Styrelseportalen

5 användare 390 kr/mån
10 användare 590 kr/mån
20 användare 690 kr/mån

Boka kostnadsfri demo här!

Vill ni veta mer om hur Votering och andra funktioner i Styrelseportalen kan underlätta ert styrelsearbete, kontakta oss på 0123-711 711 eller info@reduca.se.

info@reduca.se
08 - 39 39 48