Allt styrelsearbete på en plattform

Styrelseportalen skapar ett bra samarbete och större deltagande.

Bra samarbete i styrelsen stärker föreningen. Styrelsearbetet sätter tonen i hela föreningen och med små medel går det att göra stor skillnad. Styrelseportalen ger styrelsen en plats att samla allt material som kan nås av styrelsemedlemmar var de än befinner sig. Den bidrar till ett bättre samarbete, större deltagande, mer struktur och förbättrad kommunikation.

Med smarta funktioner underlättar Styrelseportalen arbetet i föreningen avsevärt. Den samlar alla avtal, projekt, möten och dokument på ett ställe. Gör det enkelt för styrelsen att signera protokoll och beslut med BankID. Styrelseportalen skapar även möjligheten att vid behov genomföra styrelsearbetet på distans.

1 - 50 medlemmar

Pris 290kr/mån/styrelse

Exkl.moms

51 - 100 medlemmar

Pris 490kr/mån/styrelse

Exkl.moms

Mer än 100 medlemmar

Pris 590kr/mån/styrelse

Exkl.moms

Strukturerat och långsiktigt 

Användarvänliga funktioner som bidrar till ett större deltagande, förbättrad kommunikation och bra samarbete inom styrelsen.

  • Digital mötesprocess
  • E-signering med BankID
  • Digital projekthantering
  • Dokumentdelning och 20 GB lagring
  • Styrelsekalender kopplad till iCal
  • Digital avtalshantering 
  • Utskick via e-post och sms

Kundcase

"Styrelseportalen förenklar verkligen vårt arbete med att signera styrelseprotokoll och avtal, samt att vi kan lagra viktiga dokument som stadgar, årsredovisningar, protokoll, stämmobeslut, kallelser och mycket annat säger styrelsen."

Här kan ni läsa om en bostadsrättsförenings styrelse, hur de använder Styrelseportalen och hur den underlättat styrelsearbetet. 

Läs mer här.

Så här säger några av våra kunder

"Användarvänlig, prisvärd och personlig support".

Vi har idag en modern hemsida och en digitallösning genom Reduca, vilket har underlättat styrelsearbetet och kommunikationen
med medlemmarna avsevärt. Kontakten med Reduca har varit både personlig och flexibel. Vi rekommenderar Reduca
till andra bostadsrättsföreningar som söker ett modernt sätt att arbeta på.

- Styrelsen, Brf Valvet i Stockholm
Reduca är snabba, lyhörda och anpassar sina tjänster efter vad vi behöver. Trots att vi bara varit kunder en kortare tid har vi redan minskat våra kostnader för avtal och förenklat och förbättrat våra administrativa rutiner.

- Styrelsen, Brf Höken 10-22
Reduca har underlättat vårt styrelsearbete avsevärt, framförallt när det kommer till avtalshantering, dokumentation och kommunikation med våra medlemmar. Med hjälp av Reduca hittade vi en ny lokalvårdsleverantör med en kvalitativ tjänst till ett bra pris. Nu har vi även ett bra verktyg när vi i styrelsen måste kommunicera med våra medlemmar och bjuda in till diverse aktiviteter.

- Ulla Flacke, Ordförande Brf Knoppen 3

Vill ni veta mer?

Under en demo får ni: 

  • Genomgång av plattformens funktioner
  • Svar på frågor och funderingar
  • Tips på hur ni kan driva styrelsearbetet på ett smart sätt

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger.

Boka demo

info@reduca.se
08 - 39 39 48