Säkerhet

Reduca värnar om sina kunders säkerhet därför jobbar teamet aktivt med säkerheten för att hålla kunders data i tryggt förvar.

Servrar i Sverige

Datan lagras på virtuella servrar i Sverige. Det innebär hög driftsäkerhet, snabba svarstider och korta nedladdningstider. Servrarna tar daglig back up.

SSL

Portalen har en krypterad anslutning via SSL (SHA 256 RSA)

GDPR

Plattformen är GDPR anpassad. Data kan raderas inom 24 timmar från plattformen och inom 30 dagar från samtliga back-up servrar på begäran.

Mobilt BankID

Mobilt BankID är en tvåfaktorsautentisering som identifierar vem personen är som loggar in. Detta ökar säkerheten samtidigt som det underlättar inloggningsprocessen. Användare kan enkelt aktivera Mobilt BankID inne på "Min profil" i menyn till vänster i portalen genom att lägga till sitt personnummer. Reduca rekommenderar alla användare i portalen att antingen aktivera Mobilt BankID eller tvåfaktorsinloggning.

Tvåfaktorsinloggning

Tvåfaktorsinloggning, även kallad tvåfaktorsautentisering (2FA), är ett sätt att bekräfta användarens identitet genom att använda en kombination av två olika komponenter. Dessa två komponenter bygger på ett lösenord och en kod genererad med hjälp av en mobiltelefon. Tvåfaktorsinloggning bidrar till större visshet om att användaren har auktoriserad tillgång till portalen. Användare kan enkelt aktivera tvåfaktorsinloggning inne på "Min profil" i menyn till vänster i portalen. Reduca rekommenderar alla användare i portalen att antingen aktivera Mobilt BankID eller tvåfaktorsinloggning. 

info@reduca.se
08 - 39 39 48