Tips för att enkelt komma igång!

Inbjuden

Om du har fått ett mail med inbjudan till styrelseportalen så följ instruktionerna och använd uppgifterna i mailet, användarnamnet är alltid den mailadressen du fått inbjudan till. När du väl loggat in så kan du byta lösenord under "Min profil" och även aktivera tvåfaktorsinloggning.

Bjud in

För att bjuda in nya användare till portalen gå in på "Vår organisation" i vänstra menyn och klicka på den gröna knappen till höger "Bjud in användare". Skriv sedan in den nya användarens namn och mailadress samt valfritt meddelande.

Aktivera notiser

Inne på "Min profil" så kan notiser via e-post och sms aktiveras. Det innebär att påminnelser skickas ut när avtal bör omförhandlas och när aktiviteter infaller. Det går att välja att få påminnelser via både e-post eller sms samt en utav dem eller ingen alls.

E-signering

Signera dokument smidigt direkt i portalen genom att välja en PDF från portalen eller datorn. Lägg till namn och e-postadress på signerande parter. Skriv in namn på signeringsprocessen och lägg till valfritt meddelande för att sedan trycka på starta signering. Det går enkelt att skicka ut påminnelser och följa hela signeringsprocessen.

Tvåfaktorsinloggning

Aktivera tvåfaktorsinloggning för högre säkerhet. Det går enkelt att göra det inne på "Min profil" som finns i menyn till vänster i portalen. Detta innebär att du som användare kommer att behöva logga in med lösenord och sedan en engångskod som du får i ett sms till mobiltelefonen som är kopplad till kontot. Reduca rekommenderar alla användare i portalen att aktivera tvåfaktorsinloggning.

Dokument

Skapa enkelt en mappstruktur som passar er organisation med valfritt antal undermappar. Drag and drop fungerar både i dokumentträdet och från det egna skrivbordet. Dra smidigt in en eller flera filer. Dela dokument med både interna och externa parter. Det går även att lösenordsskydda mappar och dokument samt aktivera automatiskt borttagning av dokument.

Kontakta oss för fler tips och råd

info@reduca.se