Tips för att enkelt komma igång!

Inbjuden

Om du har fått ett mail med inbjudan till styrelseportalen så följ instruktionerna och använd uppgifterna i mailet, användarnamnet är alltid den mailadressen du fått inbjudan till. När du väl loggat in så kan du byta till valfritt lösenord under "Min profil".

Bjud in

För att bjuda in nya användare till portalen gå in på "Vår organisation" i vänstra menyn och klicka på den gröna knappen till höger "Bjud in användare". Skriv sedan in den nya användarens namn och mailadress samt valfritt meddelande.

Aktivera notiser

Inne på "Min profil" så kan notiser via e-post och sms aktiveras. Det innebär att påminnelser skickas ut när avtal bör omförhandlas och när aktiviteter infaller. Det går att välja att få påminnelser via både e-post eller sms samt en utav dem eller ingen alls.

Skanna in

För att underlätta den digitala processen så hjälper Reduca till att skanna in och sortera avtal samt dokument, en pärm eller motsvarande ingår i licensen. Det går att göra en beställning om det behövs ytterligare inskanning och sortering.

Byta lösenord

För att byta lösenord, gå in på "Min profil" i menyn och skriv sedan in nytt lösenord under "Byt lösenord". Bekräfta det nya lösenordet och tryck på spara.

Skapa en mappstruktur

Om ni redan har en mappstruktur så hjälper Reduca till att lägga in den i dokumentfunktionen i portalen. Om det inte finns så tipsar Reduca om en grundstruktur som styrelsen sedan kan bygga vidare på.

Kontakta oss för fler tips och råd

info@reduca.se