Få svar på vanliga frågor

Byta lösenord

För att byta lösenord, gå in på "Min profil" i menyn och skriv sedan in nytt lösenord under "Byt lösenord". Bekräfta det nya lösenordet och tryck på spara.

Glömt lösenord

Klicka på "Glömt lösenord" längst ner till höger i inloggningsrutan. Följ instruktionerna genom att först fylla i e-postadress och tryck på "Skicka", invänta återställningskoden som kommer i ett mail. Skriv in återställningskoden och tryck på "Verifiera", Invänta nytt lösenord. Skriv sedan in e-postadress och nytt lösenord i inloggningsrutan och tryck på "Logga in".

Få ut data

Användare kan få ut alla dokument i portalen kostnadsfritt om det kan skickas digitalt. Om användare vill ha dokumenten på en USB per post tillkommer det en administrationsavgift.

info@reduca.se