FAQ

Användarvänlighet

Styrelseportalen är enkel att använda oavsett datavana, ålder eller enhet. Samtliga funktioner är smidiga att komma igång med. Genomgång av Styrelseportalen ingår för samtliga användare.

E-signering

Signera dokument smidigt direkt i Styrelseportalen med både inbjudna användare och externa parter utan Mobilt BankID. Det är bara att följa en länk och tillhörande instruktioner. Det går att signera med BankID om det önskas.

Logga in

Logga in smidigt med BankID, tvåfaktorsinloggning eller användarnamn och lösenord. Du kopplar enkelt på BankID genom att fylla i ditt personnummer inne på "Min Profil" i menyn till vänster under ert namn, där går det även bra att byta lösenord och koppla på tvåfaktorsinloggning.

GDPR

Styrelseportalen är GDPR anpassad och har dessutom funktioner som är utvecklade just för att underlätta arbetet kring GDPR så som automatisk borttagning av känsliga dokument. Reduca är noggranna i sina val av underleverantörer för att säkerhetsställa att de grundläggande GDPR-principerna efterföljs. Ni kan även föra en GDPR förteckning direkt i portalen som kan exporteras ut vid behov.

Kunder

Styrelseportalen används av alla typer av organisationer från ideella föreningar till börsnoterade bolag. Styrelseportalen anpassas och skräddarsys utifrån typ av organisation, storlek och behov.

Sökfunktion

Det är enkelt att hitta till dokument och mappar med sökfunktionen i Dokument som även ger en bra översikt med sökvägar. Sökfunktionen finns även i Möten, Meddelanden, Avtal, Projekt, Register och Beslut.

Personlig service

Ni som kund får alltid en personlig service där genomgång av hela eller delar av Styrelseportalen ingår med en, flera eller samtliga användare.

Överför data

Överföring av data från tidigare leverantörer är väldigt smidigt. I dokument kan användaren använda drag and drop från skrivbordet för att dra in dokument eller "Ladda upp fil" knappen. Vid uppladdning av mappar kan användaren välja "Ladda upp mapp". Det går att ladda upp 500MB per gång. I register kan användaren importera data via CSV (Excel). För att se hur filen ska se ut vid import kan användaren först exportera en CSV fil från portalen.

Om ni behöver hjälp med att föra in dokument och register i Styresleportalen så går det bra att skicka det till support@reduca.se

Få ut data

Det är smidigt att ta ut dokument och mappar i en zip-fil från funktionen Dokument. Det går även att få ut alla dokument från ett konto vid behov. Dokumenten skickas digitalt.

Vill ni veta mer?

Boka en demo och prova vår Styrelseportal i 30 dagar kostnadsfritt utan några förbindelser.

Under en demo får ni:

• Genomgång av plattformens funktioner
  • Svar på frågor och funderingar
  • Tips på hur ni kan driva styrelsearbetet på ett smart sätt med Styrelseportalen

Boka en demo här.

info@reduca.se