Få full koll på styrelsens arbete

Styrelsematerial.jpg

Att ha en plattform som endast är avsedd för styrelsens arbete gör det enkelt för er ledamöter att ha full koll på allt styrelsematerial och på så vis genomföra ett bra uppdrag.

Styrelseportalen är en plattform där styrelsen kan samla allt arbete digitalt som kan nås av styrelsemedlemmar var de än befinner sig. Den gör det enkelt för dig som styrelsemedlem att ha koll på samtliga dokument, avtal, leverantörer, ekonomi, möten, protokoll, rapporter, underhållsplan, projekt och beslut.

Det är bra att ha en Styrelseportal som inte tillhandahålls av en förvaltare utan en som endast är avsedd för styrelsen då det är styrelsens ansvar att allt material lagras och genomförs på ett korrekt sätt. Det kan även vara så att förvaltare byts ut eller att styrelsen vill jämföra olika, då är det viktigt att ha en egen plattform som inte behöver bytas ut eller där andra än styrelsen har åtkomst till.

Styrelseportalen ger styrelsen en plats att utföra styrelsearbetet så optimalt som möjligt.

Läs mer om styrelsens arbete och ansvar här.

Ni kan komma igång kostnadsfritt redan idag genom att prova gratis eller boka en kostnadsfri demo för att får mer information.

 

 

info@reduca.se
08 - 39 39 48