Fem fördelar med digital avtalshantering

Fem fördelar med avtalshantering.jpg (2)

Fem fördelar med att ha en digital avtalshantering inom organisationen och framförallt för styrelsen som är ytterst ansvarig för organisationen. Styrelseportalens digitala avtalshantering är användarvänlig och innebär fler fördelar för organisationen men här listar vi de fem främsta fördelarna:

  1. Den digitala avtalshanteringen ser till att ansvariga alltid kommer ihåg att omförhandla och säga upp ett avtal i tid genom automatiska påminnelser via e-post och sms vilket sänker kostnader i organisationen.
  2. Samlar alla avtal med tillhörande dokumentation på ett ställe som alla styrelsemedlemmar kan nå vid behov var de än befinner sig vilket skapar ett hållbart styrelsearbete.
  3. Skapar en bra översikt av samtliga tjänster och leverantörer med tillhörande kostnader vilket gör det enkelt för styrelsen att se utgifter och vilka leverantörer samt tjänster som bör ses över.
  4. Den gör det enkelt att tilldela ansvariga inom styrelsen ett visst område som banklån, försäkringar, hyreskontrakt och sponsorer vilket skapar en bra struktur.
  5. Den digitala avtalshanteringen skapar en tydlig tidslinje över ett avtal och de omförhandlingar som skett vilket skapar ett långsiktigt och tryggt styrelsearbete. 

Här kan ni se en genomgång av Styrelseportalen och den digitala avtalshanteringen.

Vill ni veta mer om Styrelseportalen och vad den kan göra för er verksamhet?
Boka en demo och prova vår Styrelseportal i 30 dagar kostnadsfritt utan några förbindelser.

Under en demo får ni: 

  • Genomgång av plattformens funktioner.
  • Svar på frågor och funderingar.
  • Tips på hur ni kan driva styrelsearbetet på ett smart sätt med Styrelseportalen.

Här kan ni: Prova gratis eller boka en kostnadsfri demo.

info@reduca.se
08 - 39 39 48