Gör allt styrelsearbete var ni än befinner er

Reduca styrelsearbete hemifrån Styrelseportalen.jpg

Från att ta beslut till att signera protokoll, allt styrelsearbete går att göra hemifrån eller var ni än befinner er med Styrelseportalen. Här kommer ett urval av funktioner som underlättar styrelsearbetet och som gör det enkelt för er styrelseledamöter att sköta arbetet hemifrån.

 1. Ta beslut
  Med funktionen Votering så kan ni enkelt lägga upp en motion, bjuda in dem som ska rösta och sedan skriva ut resultatet i pdf. Efter det så går det även bra att signera beslutet direkt i portalen.

 2. Skapa och lagra möten med tillhörande dokument
  Få en bra översikt på samtliga möten i funktionen Styrelserum. Där är det enkelt att skapa möten, lägga till deltagare, datum, beskrivning och tillhörande dokument. 

 3. Signera protokoll, avtal och andra dokument
  Signera protokoll efter möten som arkiveras direkt i portalen. Lägg enkelt till signerande parter, protokollet i pdf format och starta sedan signering. Samtliga parter får ett mail där det bara är att följa anvisningarna. Det går även att signera andra dokument med både interna och externa parter.

 4. Dela och lagra dokument med interna och externa parter
  Lagra samtliga dokument smidigt i Styrelseportalen. Det är enkelt skapa mappar och undermappar samt att dra in filer från skrivbordet direkt in i portalen. Ni kan även dela dokument med externa parter utan att ge dem åtkomst till portalen.

 5. Dela ut ärenden inom styrelsen
  I funktionen Projekt så är det smidigt att dela ut ärenden och projekt stora som små inom styrelsen till en, flera eller samtliga. Skapa ett projekt, lägg till ansvariga, lägg in start och slutdatum samt bifoga tillhörande dokument. Skapa enkelt en tidslinje med kommentarsfältet.

Idag använder över 750 organisationer runt om i Sverige Styrelseportalen.

Kom igång med tre enkla steg, beställ Styrelseportalen redan idag!

Vill ni veta mer om Styrelseportalen och hur det kan underlätta ert styrelsearbete, kontakta oss på 0123-711 711 eller info@reduca.se.

Boka kostnadsfri demo här!

 

info@reduca.se
08 - 39 39 48