Missa inte webbinariumet med Bostadsrätterna

Webbinarium Bostadsrätterna.png

Önskar ni ett strukturerat och kostnadseffektivt styrelsearbete? Den här kursen ska ge dig en uppfattning om hur styrelsen kan underlätta det administrativa arbetet och skapa bra struktur med digitala verktyg. Den ger en insyn i hur digitala verktyg kan öka deltagandet, minska kostnader och onödigt administrativt pappersarbete samt göra det möjligt att genomföra styrelsearbetet på distans.

Har ni koll på alla aktiva avtal och viktiga dokument idag? Är styrelsematerialet samlat eller utspritt i pärmar och på olika enheter hos styrelsemedlemmar? Har ni en tydlig ansvarsfördelning och stort engagemang från medlemmar? Med rätt digitala verktyg kan styrelsen öka deltagandet, samla allt material på ett ställe, erbjuda distansarbete, underlätta mötesprocessen och signering av dokument. Dessutom skapa tydlig ansvarsfördelning, få full koll på aktiva avtal och viktiga dokument.

I Styrelseportalen är det möjligt att signera dokument med BankID, bevaka avtal, genomföra videomöten, dela dokument, skicka ut information via e-post och sms, hantera små som stora projekt och skapa överskådlig årsplanering med styrelsekalendern.

Under kursen går vi igenom Styrelseportalen, ger tips på hur styrelsen kan lägga upp ett strukturerat och kostnadseffektivt styrelsearbete med digitala verktyg. Vi svarar även på frågor och tar upp återkommande funderingar från bostadsrättsföreningar.

Målgrupp

Styrelseledamot och Suppleant

Ur innehållet

• Digitala verktyg
• Elektronisk signering med BankID
• Digitala möten
• Avtalsbevakning och dokumentlagring

22 februari 2024

Plats: Distans
Tid: 18:00 - 19:30

Anmäl dig här

 

info@reduca.se
08 - 39 39 48