Nu lanseras videomöten i Styrelseportalen

Videomöten nyhet.jpg

Nu lanseras videomöten i Styrelseportalen. Det innebär att styrelser kan ha videomöten direkt i Styrelseportalen vilket ger organisationer större valmöjligheter till hybrid eller distansarbete. Styrelsemedlemmar kan ha videomöten med både användare och externa personer utan att ge åtkomst till portalen.

Det är möjligt att genomföra videomöten med upp till 200 deltagare. Det är enkelt att lägga till namn, datum, tid och beskrivning på mötet samt deltagare. När samtliga uppgifter och deltagare lagts till så skapas en möteslänk och användaren kan smidigt skicka ut inbjudan till deltagare.

Under videomötet så är det möjligt att skicka reaktioner, chatta och dela skärm med deltagare. Det underlättar framför allt när styrelsen vill presentera något för externa personer eller om en leverantör vill presentera något för styrelsen.

Funktionen är användarvänlig och skapar många möjligheter för styrelsen. Det går utmärkt att ha ett videomöte och samtidigt arbeta i Styrelseportalen. Funktionen gör det möjligt för styrelsen att samla allt styrelsearbete på en plattform och den skapar en tydlig digital möteshistorik.

”Videomöten har varit en efterfrågad funktion men vi har varit noga med att integrationer i Styrelseportalen ska vara med skandinaviska leverantörer som lagrar datan inom EU och är GDPR-anpassade. Vi är därför stolta över att lansera videomöten i Styrelseportalen som har utvecklats med hjälp av en integration med en norsk leverantör. Nu kan våra användare genomföra smidiga videomöten och samtidigt arbeta i Styrelseportalen vilket skapar många möjligheter till hybrid eller distansarbete i organisationer.” – Christian Murray, Grundare av Reduca.

Videomöten är integrerad med en norsk leverantör, Whereby, som grundades ur ett projekt inom Telenor. Tjänsten lagrar sin data inom EU och är GDPR-anpassad. Whereby är certifierad med ISO27001 och ni kan läsa mer om företaget, säkerheten och tjänsten på www.whereby.com

Vill ni också underlätta och effektivisera ert styrelsearbete? 

Boka en demo och prova Styrelseportalen i 30 dagar kostnadsfritt utan några förbindelser.

Under en demo får ni: 

  • Genomgång av plattformens funktioner.
  • Svar på frågor och funderingar.
  • Tips på hur ni kan driva styrelsearbetet på ett smart sätt med Styrelseportalen.

Här kan ni: Prova gratis eller boka en kostnadsfri demo.

 Här kan ni även se en genomgång av Styrelseportalen.

info@reduca.se
08 - 39 39 48