Ny interaktiv dashboard

Dashboard.png

Ny interaktiv dashboard i Styrelseportalen som ger en bra översikt av pågående och kommande aktiviteter inom organisationen.


Vyn visar tydligt kommande händelser vilket ger en snabb överblick vad styrelsen har framför sig. Den nya dashboarden ger styrelsen en bra översikt av inbjudna styrelsemedlemmar, kommande möten, pågående projekt, aktiva avtal och beslut, antal signerade dokument och kommande händelser i både list samt kalendervy. Det gör att styrelsemedlemmar enkelt kan ta del av vad som behövs göras, vad som är aktuellt och kan sedan smidigt navigera till aktuell funktion. Dashboarden är utvecklad för att underlätta för användaren att enkelt finna vad den söker och få en klar vy över händelser i Styrelseportalen. Den ska bidra till en enklare vardag för styrelsemedlemmar och ge organisationen mer information om vad som pågår just nu samt vad styrelsen har att göra framöver. 

Om ni är intresserade av att veta mer om Styrelseportalen så kan ni enkelt komma igång kostnadsfritt utan några förbindelser genom att prova gratis eller boka en kostnadsfri demo.

 

 

info@reduca.se
08 - 39 39 48