Så funkar videomöten i Styrelseportalen

Hybridarbete nyhet.jpg

Nu kan användare ha videomöten direkt i Styrelseportalen vilket underlättar möjligheten till styrelsearbete på distans avsevärt. Här går vi igenom vilka funktionaliteter som finns, hur ni går till väga för att starta upp ett möte och tips på hur ni lägger upp styrelsearbete på distans med videomöten.

I videomöten kan ni ha möten med upp till 200 deltagare och bjuda in både användare och externa personer utan att ge åtkomst till Styrelseportalen. 

För att starta ett videomöten så behöver ni navigera till fliken Videomöten i menyn i Styrelseportalen. När ni väl är inne på funktionen så fyller ni i Namn, Datum, Tid och Beskrivning. Lägg till deltagares e-post och tryck sedan på spara. Därefter skapas en länk och inbjudan till deltagare kan skickas med valfritt meddelande.

Under mötet kan deltagare dela skärm, chatta, räcka upp handen, skicka reaktioner och se vilka som deltar. Vilket kan underlätta avsevärt när styrelsen eller en leverantör vill presentera något.

I Styrelseportalen kan ni se alla pågående, avslutade och ej påbörjade möten i en överskådlig vy samt se hur många minuter som är förbrukade. Som standard ingår det 12000 minuter per år. Det finns även en sökfunktion som gör det enkelt för användare att hitta till ett möte.

Videomöten är en smidig och flexibel funktion som underlättar avsevärt om styrelsen vill ge möjligheten till ett hybrid eller distansarbete. Den skapar ett bra samarbete, gemenskap och gör styrelsearbetet mer interaktivt.

Här kan ni se en användarfilm av Styrelseportalen med videomöten.

Vill ni veta mer?

Boka en demo och prova Styrelseportalen i 30 dagar kostnadsfritt utan några förbindelser.

Under en demo får ni: 

  • Genomgång av plattformens funktioner.
  • Svar på frågor och funderingar.
  • Tips på hur ni kan driva styrelsearbetet på ett smart sätt med Styrelseportalen.

Här kan ni: Prova gratis eller boka en kostnadsfri demo.

Är ni medlemmar i Bostadsrätterna, klicka här.

info@reduca.se
08 - 39 39 48