Samfälligheterna ingår samarbete med Reduca

Samfälligheterna Villaägarna Styrelseportal Reduca.jpeg

Samfälligheterna som är en del av Villaägarnas Riksförbund ingår samarbetsavtal gällande Styrelseportalen med Reduca vilket innebär att föreningar som tecknat ett Trygghetsavtal kan ta del av ett förmånligt erbjudande. Samfälligheterna är en rikstäckande organisation för Sveriges samfällighetsföreningar. Idag har över 1 800 samfällighetsföreningar tecknat ett Trygghetsavtal hos Samfälligheterna som innebär att föreningar får ta del av rådgivning, utbildningar och förmånliga erbjudanden.

Styrelseportalen används redan idag som ett styrelseverktyg bland styrelser i samfällighetsföreningar och har underlättat styrelsearbetet i hundratals föreningar. Nu väljer Samfälligheterna att, tillsammans med oss på Reduca, lägga till Styrelseportalen som en förmån i deras Trygghetsavtal, så att vi kan förenkla styrelsearbetet för fler samfällighetsföreningar.

Styrelseportalen gör det enkelt för styrelsen att driva styrelsearbetet på ett optimalt, effektivt och hållbart sätt. Med smarta funktioner bidrar den till ett strukturerat styrelsearbete, bättre samarbete, större deltagande och förbättrad kommunikation inom föreningen. Den har visat sig reducera kostnader och tid på onödigt administrativt arbete.

”Genom vårt samarbete med Samfälligheterna strävar vi efter att gemensamt modernisera och förenkla styrelsearbetet inom samfällighetsföreningar med hjälp av Styrelseportalen. Denna plattform möjliggör en centralisering av allt styrelsearbete, vilket i sin tur har visat sig resultera i ökat engagemang, mer effektiva arbetsflöden och förbättrad kommunikation inom föreningen”, säger Christian Murray, Reduca.

Samfälligheterna är del av Villaägarnas Riksförbund, Sveriges största intresseorganisation för boende i och ägare av småhus. Att teckna ett Trygghetsavtal med Samfälligheterna innebär att föreningen får tillgång till rådgivning inom juridik, ekonomi och teknik samt nyttiga utbildningar. Genom samarbetspartners får föreningar dessutom tillgång till förmånliga erbjudanden av välbehövliga tjänster och produkter.

”En styrelseportal är något våra avtalsföreningar efterfrågar och det är roligt att vi nu kan presentera det här samarbetet med Reduca. De har en bra produkt som kommer att vara till nytta i våra avtalsföreningars styrelsearbete”, säger Sofia Hellsing, chef för Samfälligheterna.

Läs mer om Samfälligheterna här.

Läs mer och ta del av förmånen här.

 

info@reduca.se
08 - 39 39 48