Skapa tydlig mötesprocess med strukturerad mötesmall

Mötesprocess.jpg

I Styrelseportalen kan användare enkelt skapa en tydlig mötesprocess utifrån mall och få en överskådlig samt sökbar historik. Det går även att samla alla tillhörande möteshandlingar under respektive möte vilket skapar ett smidigt och långsiktigt styrelsearbete.

Funktionen Möten i Styrelseportalen gör det enkelt för användare att sätta upp ett möte med tillhörande dokumentation som samtliga deltagare kan ta del av innan, under och efter mötet för att kunna komma förberedda samt känna sig delaktiga i det löpande styrelsearbetet.

I Möten kan användare skapa dagordning, hämta punkter från tidigare möten, bifoga bilagor, lägga till deltagare, skicka kallelse med länk till videomöte, skapa protokoll utifrån dagordning, tillsätta roller, komma med ändringsförslag och justera protokoll för att sedan signera protokoll med BankID. Varje möte läggs automatiskt till i styrelsekalendern som skickar ut påminnelser via e-post och sms till deltagare.

Samtliga slutförda möten med tillhörande dokumentation läggs i en strukturerad och sökbar flik för att skapa en tydlig historik.

Funktionen ökar deltagandet, gör deltagare mer förberedda, sparar tid på onödigt administrativt arbete, gör det möjligt för styrelsemedlemmar att genomföra mötet på distans, skapar en tydlig mötesprocess, ser till att samtliga steg i mötesprocessen blir korrekt och att styrelsemedlemmar kan genomföra sitt uppdrag på ett så optimalt sätt som möjligt.

Här kan ni se en användarfilm av Styrelseportalen med mötesprocessen.

Vill ni veta mer?

Boka en demo och prova Styrelseportalen i 30 dagar kostnadsfritt utan några förbindelser.

Under en demo får ni: 

  • Genomgång av plattformens funktioner.
  • Svar på frågor och funderingar.
  • Tips på hur ni kan driva styrelsearbetet på ett smart sätt med Styrelseportalen.

Här kan ni: Prova gratis eller boka en kostnadsfri demo.

Är ni medlemmar i Bostadsrätterna, klicka här.

info@reduca.se
08 - 39 39 48