Styrelseportalen skapar möjligheter i organisationer

Styrelseportalen skapar möjligheter.jpg

Styrelseportalen skapar möjligheter i organisationer. Den öppnar upp för ett bättre samarbete, större deltagande och bättre kommunikation. Den ger styrelsen utrymmet till att utveckla och expandera verksamheten genom att tidseffektivisera det administrativa arbetet och samla allt material på ett ställe. Styrelseportalen innehåller smarta och användarvänliga funktioner som är utvecklade tillsammans med styrelsemedlemmar för att kunna optimera styrelsearbetet så att styrelsen kan fokusera mer på kärnverksamheten.  

Styrelseportalen utvecklas kontinuerligt för att optimera användarupplevelsen, datasäkerheten och skapa nya möjligheter för styrelser att tidseffektivisera det administrativa arbetet.

Under Q4 2022 var fokuset att optimera nuvarande funktioner inför det nya året främst användarupplevelsen och några av uppdateringarna var följande:

  • En möjlighet för användare att spara utkast i funktionen Beslut.
  • Användare kan nu välja notisfrekvensen för Interna meddelanden och inställningen finns på "Min profil".
  • En användare kan växla konton efter att ha använt BankID som inloggningsmetod och därmed enkelt navigera mellan olika organisationer.
  • En möjlighet att välja mellan flera alternativ när ansvariga ska få påminnelse via e-post och sms inför omförhandling av avtal.
  • Möjligheten att välja mellan flera alternativ när deltagare ska få påminnelse via e-post och sms inför kalenderaktiviteter.

Under 2023 så kommer integrationer och uppdatering av dashboard vara i fokus.

Vill ni veta mer? 
Prova Styrelseportalen i 30 dagar, helt kostnadsfritt och utan några förbindelser. Du kan också boka en demo så visar vi vad Styrelseportalen kan göra för er verksamhet.

Prova gratis eller Boka demo.

 

info@reduca.se
08 - 39 39 48