Ta smarta beslut med Styrelseportalen

Ta smarta beslut.jpg

Ta smarta beslut med Styrelseportalen genom att samla allt styrelsematerial på en plattform. Få en överskådlig vy över mötesunderlag, avtal, projekt och leverantörer samt skapa en digital historik som gör det enkelt för er i styrelsen att ta bra beslut för verksamheten.

Utifrån avtalsbevakningen i Styrelseportalen är det smidigt att omförhandla elavtal, försäkringar och räntor i tid samt ta beslut angående nya leverantörer. Funktionen Projekt ger styrelsen en bra överblick över tidigare, pågående och kommande projekt. I funktionen går det enkelt att bifoga offerter från olika leverantörer, lägga upp en tidsplan, sätta ansvariga och få påminnelser inför deadlines. Projekt gör det därför enkelt för styrelsen att ta genomtänkta beslut om leverantörer och kostnader under projektets gång. 

Mötesfunktionen ger en bra översikt av alla beslut och samlar underlag inför kommande. I funktionen så finns det en möjlighet att samla all dokumentation kopplat till ett möte och gör det enkelt för styrelsen att hitta underlag som ger grunden till att fatta bra beslut i framtiden.

I Styrelseportalen finns det även en funktion som heter Beslut som gör det möjligt för styrelsen att ta  beslut på distans och mellan möten.

Ni som styrelsemedlemmar får helt enkelt ett bra underlag för att ta smarta beslut för er verksamhet med Styrelseportalen.

Ni kan komma igång redan idag genom att prova gratis eller boka en kostnadsfri demo för att får mer information.

info@reduca.se
08 - 39 39 48